ETKİNLİKLERİMİZ

2013 - 2014 yılında gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerin detaylarını öğrenmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

TÜRK KAHVESİNİN 500 YILLIK ÖYKÜSÜ TOPKAPI SARAYI MÜZESİ’NDE

20 Kasım 2014 - Tataristan'ın Başkenti Kazan'da Gerçekleştirilen Kültür Bakanları Buluşması Etkinliği

29 Kasım 2014 - SİHRA 2014 Fuarı

23 EKİM 2014, TARİHİNDE ROMA’DAKİ TÜRK BÜYÜKELÇİLİĞİNDE MİSAFİRLERE TÜRK KAHVESİ KONUSUNDA GÖRSEL BİR SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP PROTOKOLE KİTAPLARIMIZIN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ, KATILIMCILARA TANITIM BROŞÜRLERİMİZ DAĞITILMIŞ VE TOPLANTININ ARDINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRK KAHVESİ İKRAMI KATILIMCILARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI.

23 TEMMUZ 2014, TAYVAN’IN İKİNCİ BÜYÜK ŞEHRİ OLAN KAOSHİONG’DA BULUNAN BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ ETKİNLİĞİNDE, TÜRK KAHVESİNİN GENİŞ KİTLELERE TANITIMI VE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TARİHÇESİNİN VURGULANDIĞI GÖRSEL BİR SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP, BU SUNUMUN ARDINDAN ZİYARETÇİLERE TÜRK KAHVESİ İKRAMINDA BULUNULDU.

20 NİSAN 2014, MUTFAK DOSTLARI DERNEĞİ’NİN İŞBİRLİĞİ İLE “TÜRK MUTFAĞININ YAPITAŞLARI” ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE, “40 YILLIK HATIR”IN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ – TÜRK KAHVESİ” BAŞLIKLI SEMİNER YOĞUN BİR KATILIMCI KİTLESİ İLE MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ESENBOĞA HAVALİMANI'NDA TÜRK KAHVESİ'NE YOLCULUK...

TÜRK KAHVESİ SERGİSİ, TAV HAVALİMANLARI’NIN DA DESTEĞİYLE 19 KASIM 2013 TARİHİ İTİBARİYLE İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI DIŞ HATLAR TERMİNALİ’NDE BULUNAN TAV GALERİ’DE

TÜRK KAHVESİ KÜLTÜRÜ VE ARAŞTIRMALARI DERNEĞİ 7-10 KASIM 2013 TARİHLERİ ARASIDA İSTANBUL KONGRE MERKEZİ LÜTFİ KIRDAR KONGRE VE SERGİ SARAYI'NDA YAPILACAK OLAN FUARA KATILACAK OLAN DERNEĞİMİZ FARKLI KAHVE LEZZETLERİNİN SUNULACAĞI BİR STANDLA SANAT SEVERLERLE BULUŞTU.

TÜRK KAHVESİ ARÇELİK GASTRO İSTANBUL FESTİVALİ'NDE

TÜRK KAHVESİ ALL ARTS İSTANBUL SANAT FUARINDA!

18-21 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL KONGRE MERKEZİNDE DÜZENLENECEK ALL ARTS İSTANBUL FUARINDAYIZ

MSA TÜRK KAHVESİ SEMİNERİ

MIPIM 2013 CANNES FRANSA

TÜRK KAHVESİ VE OSMANLI MUTFAĞI

ALEM DERGİSİNİN 3. DAVETİ VIATRANS'IN KATKILARIYLA TÜRK KAHVESİ DERNEĞİ YARARINA YILDIZ SARAYI'NDA DÜZENLENDİ.