Bol Köpüklü Kahve Keyfi

Bir içecekten öte, kültürümüzün çok önemli bir öğesi olan Türk Kahvesi’nin yaklaşık 1000 yıl önce başlayan serüveni, zaman içerisinde Osmanlı Sarayları’na girişi, kısa bir süre sonra Tahtakale’de ilk kahvehanenin açılışı ile devam etmiş ve Türk Kahvesi insanların sosyalleşmeleri için bir araç haline gelmiştir. Kültürümüzde ve mutfağımızda önemli bir yere sahip Türk Kahvesi’nin pişirilmesinde; pişirme yöntemi, cezvesi, sıcaklığı, köpüğü ve telvesi ciddi bir uzmanlık gerektirir. .

Ev teknolojilerinin lider markası Arçelik, 2004 yılında ilk Türk Kahvesi Makinesi “Telve”yi kullanıcıları ile buluşturarak kahve kültürüne önemli bir katkı yaptı, bu alanda sektöre bir yol açtı. Arçelik, Türk tüketicisini odağında tutarak yıllar içinde geliştirdiği modellerle tüketicilerine her zaman tam kıvamında, lezzetli ve bol köpüklü Türk kahvesi keyfini yaşatmaya, ve onların kahve ritüellerine ortak olmaya devam ediyor.