BU
KAHVESİ
İÇİLİR

YAYINLARIMIZ

Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği olarak Türk Kahvesi kültürünü her daim yaşatabilmek ve daha geniş kitlelere tanıtabilmek için çıkartmış olduğumuz kitapların listesini aşağıda görebilir, bu kitaplardan online olarak satın almak isterseniz ise bu linke tıklayabilirsiniz.

• Kasım 2016: Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği olarak Topkapı Sarayı Müzesi ile müştereken düzenlediğimiz Bir Taşım Keyif sergimiz ardından Türk Kahvesinin 500 yıllık öyküsü adlı kitabın İngilizce versiyonu olarak “500 Years of Turkish  Coffee”  isimli eserimiz de yer almaktadır.
  • Ocak 2015: Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği olarak Topkapı Sarayı Müzesi ile müştereken düzenlediğimiz Bir Taşım Keyif “ Türk Kahvesinin 500 yıllık öyküsü adlı sergimiz kahve ile ilgili açılan en kapsamlı sergi olmasının yanısıra bu etkinlikten doğan güzel eserimiz olmuştur.
  • Temmuz 2014: Sabri M. Koz ve Kemalettin Kuzucu’nun hazırladığı “Türk Kahvesi” , Kahvenin ülkemizdeki 500 yıllık macerasını anlanmakta olup, Yapı Kredi yayınları tarafından satışa sunulmuştur.
  • Mart 2013: M.Sabri Koz ve Kemalettin Kuzucu tarafından hazırlanan İngilizce kitabımız "Turkish Coffee" Yapı Kredi Yayınları tarafından satışa sunulmuştur."
  • Ocak 2012: Yapı Kredi Kültür Sanat tarafından yayınlanan görsel ağırlıklı prestij eserimiz "Kahve, Kırk Yıllık Hatırın Kitabı" raflardaki yerini almıştır.
  • Ekim 2011: "Türk Kahvesi Kitabı" Prof.Dr.Emine Gürsoy Naskali editörlüğünde Kitabevi Yayınları etiketi ile yayınlanan kitabımız Dünya Gazetesi tarafından 2011 Yılının En İyi Gastronomi Kitabı ödülüne layık görülmüştür.